Ceyran Qənbərli "Azərbaycan Həmkarlar İttifaqları Konfederasiyasının 25 illik Yubiley döş nişanı" ilə təltif olunub İyun 28, 2018 | 15:53 / Mühüm hadisələr

AMEA-nın Azad Həmkarlar İttifaqınının (AHİ) Rəyasət Heyətinin növbəti iclası keçirilib.

İclası AHİ-nin sədri, hüquq elmləri doktoru, professor Habil Qurbanov açaraq iştirakçılara gündəlikdəki məsələlər barədə məlumat verib.

Bildirib ki, AMEA-nın bir sıra elmi müəssisələrinin həmkarlar təşkilatlarının sədrləri səmərəli fəaliyyətlərinə görə "Azərbaycan Həmkarlar İttifaqları Konfederasiyasının 25 illik Yubiley döş nişanı" ilə təltif olunublar.

Daha sonra sədrlərə döş nişanları təqdim edilib.  AMEA Milli Azərbaycan Ədəbiyyatı Muzeyinin Həmkarlar Təşkilatının sədri Ceyran Qənbərli də bu mükafata layiq görülüb.

İclasda, həmçinin AHİ-nin Rəyasət Heyətinin üzvü Əbuzər Ələkbərov 65 illik yubileyi münasibətilə fəxri fərmanla təltif olunub.

Sonda bir sıra cari məsələlər müzakirə edilib.