İnformasiya Texnologiyaları İnstitutunun bir qrup əməkdaşı üçün Milli Azərbaycan Ədəbiyyatı Muzeyinə ekskursiya təşkil olunub Noy 20, 2018 | 11:13 / Muzeyin qonaqları

Bu yaxınlarda İnformasiya Texnologiyaları İnstitutunun Qadınlar Şurasının təşkilatçılığı və Həmkarlar komitəsinin dəstəyi ilə bu elmi müəssisənin bir qrup əməkdaşı Nizami Gəncəvi adına Milli Azərbaycan Ədəbiyyatı Muzeyində olub. Əməkdaşlara muzeydə müxtəlif dövrlərdə ölkəmizin görkəmli yazıçıları, şairləri, maarifçilərinin həyat və yaradıcılığını əhatə edən eksponatlar, onların xatirəsini əbədiləşdirilməsi istiqamətində müasir rəssamlarımızın və heykəltaraşlarımızın yaratdığı sənət nümunələri barədə məlumat verilib.

İnstitut əməkdaşları ödənişsiz ekskursiya təşkil etdiklərinə görə muzeyin rəhbərliyinə öz təşəkkürlərini bildiriblər.