Muzeyin gənc əməkdaşları Yeni Azərbaycan Partiyası sıralarına qəbul edilib + Foto May 16, 2022 | 12:15 / Mühüm hadisələr

16 Mayda Yeni Azərbaycan Partiyası Səbail rayon təşkilatı tərəfindən Ulu Öndər Heydər Əliyevin anadan olmasının 99-cu ildönümünə həsr olunmuş tədbir keçirilib. Mirzə Fətəli Axundzadə adına Milli Kitabxanada baş tutan tədbirdə AMEA Nizami Gəncəvi adına Milli Azərbaycan Ədəbiyyatı Muzeyinin gənclərdən ibarət olan bir qrup əməkdaşı da iştirak edib.

Tədbirdə muzey əməkdaşları – Mehriban Vəliyeva, Firuzə Musayeva, Türkan Quliyeva və Nuranə Məmmədova YAP sıralarına vəsiqələr qazanıblar.