"Elm" qəzetinin növbəti sayında Mir Cəlal Paşayevin xatirə gecəsi ilə bağlı məqalə dərc olunub Noy 12, 2018 | 11:19 / Yeni nəşrlər

AMEA Rəyasət Heyətinin mətbu orqanı olan "Elm" qəzetinin 8 noyabr 2018-ci il tarixində növbəti sayı işıq üzü görüb.

Qəzetdə AMEA Nizami Gəncəvi adına Milli Azərbaycan Ədəbiyyatı Muzeyində təşkil olunan böyük pedaqoq, alim, istedadlı yazıçı Mir Cəlal Paşayevin xatirə gecəsi ilə bağlı məqalə dərc edilib. Məqalədə Mir Cəlal Paşayevin yazıçı kimi Azərbaycan ədəbiyyatı tarixindəki əvəzolunmaz mövqeyindən və ədəbiyyatşünas alim kimi elmimizə verdiyi dəyərli töhfələrdən bəhs olunur.