Milli Azərbaycan Ədəbiyyatı Muzeyinin 80 illik yubileyi ilə bağlı Tədbirlər planı təsdiq edilib İyun 28, 2019 | 09:41 / Mühüm hadisələr

AMEA Rəyasət Heyətinin iyunun 27-də keçirilən iclasında Nizami Gəncəvi adına Milli Azərbaycan Ədəbiyyatı Muzeyinin 80 illik yubileyi ilə bağlı Tədbirlər planı təsdiq edilib.

Tədbirlər planına əsasən, muzeyin 80 illik yubileyinə həsr olunan beynəlxalq konfransın təşkili, “Xatirələr və məqalələr” məcmuəsinin nəşri, muzeyin eksponatları əsasında “Rəsmli Azərbaycan ədəbiyyatı tarixi” kitab-kataloqun və yeni tərtibatda bələdçisinin hazırlanması kimi məsələlər nəzərdə tutulub.

İclasda sənədin iclası ilə bağlı müvafiq tapşırıqlar verilib.

© Bütün hüquqlar qorunur. Xəbərlərdən istifadə edərkən www.science.gov.az saytına istinad zəruridir.