Muzeyin Həmkarlar Komitəsi Silahlı Qüvvələrə Yardım Fonduna ianə edib Okt 06, 2020 | 16:51 / Mühüm hadisələr

Azərbaycan-Ermənistan sərhəddində sentyabr ayının 27-dən Ermənistan silahlı qüvvələrinin atəşkəsi pozması və sərhədboyu ərazilərimizi iriçaplı artilleriya qurğularından atəşə tutması nəticəsində başlanmış olan müharibə nəticəsində  mülki vətəndaşlar və hərbçilər müxtəlif dərəcəli ağır xəsarətlər alıb və həlak olublar.

Belə bir həssas dönəmdə bir çox dövlət qurumları və özəl təşkilatlar kimi AMEA-nın Azad Həmkarlar İttifaqı və ilk təşkilatları da orduya dəstək olmaq məqsədilə Silahlı Qüvvələrə Yardım Fonduna ilkin olaraq 20.000 (iyirmi min) manat ianə edib, əlavə olaraq isə 40.500,00 (qırx min beş yüz) manat məbləğində vəsait köçürüb.

Bugünkü ianədə iştirak etmiş təşkilatlar sırasında AMEA-nın Nizami Gəncəvi adına Milli Azərbaycan Ədəbiyyatı Muzeyi də var.

Belə ki, muzeyin Həmkarlar Komitəsi 8.000 AZN məbləğində Fonda vəsait köçürüb.