BDU-nun tələbələri Milli Azərbaycan Ədəbiyyatı Muzeyində ekskursiyada olublar Apr 11, 2022 | 11:01 / Muzeyin qonaqları

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Filologiya fakültəsinin tələbələri Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasının Nizami Gəncəvi adına Milli Azərbaycan Ədəbiyyatı Muzeyində olublar.

Tələbələrin muzeyə ekskursiyası universitetin Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi tərəfindən təşkil olunub.

Ekskursiya iştirakçılarına Milli Azərbaycan Ədəbiyyatı Muzeyinin tarixi haqqında məlumat verilib.

Tələbələr muzeydə qədim dövrdən müasir dövrədək olan ədəbi prosesləri özündə əks etdirən eksponatlar, eyni zamanda, yazıçı və şairlərə aid xatirə əşyaları ilə tanış olublar.