Uşaq yazçısı Ceren Keremoğlu muzeyin qonağı olub Okt 20, 2022 | 13:29 / Muzeyin qonaqları

20 oktyabr 2022-ci il tarixində Türkiyəli uşaq yazıçısı Ceren Keremoğlu bir qrup həmkarları ilə muzeyin qonağı olub. Qonaqları müşayiət edən Aysel Məhərrəmova tamaşaçıları muzeyin zəngin ekspozisiyası ilə tanış edib. Ekspozisiyada nümayiş olunan ustalıqla çəkilmiş rəsm əsərlərini maraqla seyr edən qonaqlar Azərbaycan yazıçılarının əsərlərinə çəkilmiş illüstrasiya və tabloları heyranlıqla qarşılayıblar. Xüsusilə Nizami Gəncəvinin, İmadəddin Nəsiminin yaradıcılığına və repressiya ədəbiyyatının nümayəndələrinə həsr edilmiş zallardan təsirlənən qonaqlar muzeyin “Rəylər kitabı”na ürək sözlərini yazıblar. Öz rəyində yazıçı qeyd edib ki, “ədəbiyyat, sənət, tarix və fəlsəfənin möhtəşəm vəhdətini demək olar üzərimdə hiss etdim.”

Sonda xatirə şəkli çəkdirən qonaqlar muzeydən xoş təəssüratlarla ayrılıblar.