“Vətənim” verilişinin növbəti buraxılışı dahi Azərbaycan şairi Məhəmməd Füzuliyə həsr olunub Noy 17, 2022 | 17:16 / Müsahibələr, çıxışlar

Mədəniyyət Nazirliyinin Nizami Gəncəvi adına Milli Azərbaycan Ədəbiyyatı Muzeyinin direktoru, akademik Rafael Hüseynovun təqdimatında “Mədəniyyət” kanalında “Vətənim” verilişinin növbəti buraxılışı yayımlanıb.

Verilişdə dahi orta əsrlər Azərbaycan şairi, mütəfəkkir və filosofu, Azərbaycan ədəbiyyatı tarixində divan janrının ən məşhur və görkəmli nümayəndələrindən biri olan Məhəmməd Füzulinin yaradıcılığından bəhs olunub.

Telehekayədə Füzuli dili ilə insan qəbahətlərinin ən çirkinlərindən olan və böyük şairi də az incitməmiş paxıllıq mərəzindən bəhs edilir.

Verilişi buradan izləyə bilərsiniz.