“Axşam görüşləri” proqramı Ümummilli Lider Heydər Əliyevə həsr olunub İyun 20, 2023 | 02:43 / Müsahibələr, çıxışlar

Azərbaycan Radiosunda “Axşam görüşləri” proqramının növbəti buraxılışı yayımlanıb.

Nizami Gəncəvi adına Milli Azərbaycan Ədəbiyyatı Muzeyinin direktoru, akademik Rafael Hüseynovun təqdimatında yayımlanan veriliş müasir və müstəqil Azərbaycanının qurucusu, xalqımızın Ümummilli Lideri Heydər Əliyevə həsr olunub.

Proqramda dahi şəxsiyyətin keçdiyi ömür yoluna, onun Azərbaycan xalqı və dövləti naminə qurub-yaratdığı böyük işlərə nəzər salınıb, Xalq rəssamı, tanınmış heykəltəraş Salxab Məmmədov Ulu Öndərlə bağlı müşahidələrini, xatirələrini bölüşüb.