Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı ilə AMEA Milli Azərbaycan Ədəbiyyatı Muzeyinin direktor müavini Xatirə Bəşirli “Tərəqqi” medalı ilə təltif edilib Noy 01, 2015 | 20:17 / Maraqlı məlumatlar

Azərbaycan Respublikasının Prezidenti İlham Əliyev Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasının 70 illik yubileyi münasibətilə AMEA əməkdaşlarının təltif edilməsi haqqında Sərəncam imzalayıb.

Azərbaycan elminin inkişafındakı xidmətlərinə görə mükafata layiq görülənlər sırasında AMEA Milli Azərbaycan Ədəbiyyatı Muzeyinin elmi işlər üzrə direktor müavini, filologiya üzrə elmlər doktoru Xatirə Bəşirli də vardır. Prezidentin Sərəncamı ilə Xatirə Bədrəddin qızı Bəşirli “Tərəqqi” medalı ilə təltif edilib.

AMEA Milli Azərbaycan Ədəbiyyatı Muzeyinin kollektivi Xatirə xanımı təbrik edir, ona gələcək fəaliyyətində uğurlar diləyir!